Schoonheidsbehandeling

Een behandeling duurt ongeveer 90 minuten en is volledig afgestemd op de behoefte van uw huid. Om te ontdekken wat uw huid op dat moment het meest nodig heeft ga ik dat eerst onderzoeken en kan er gebruik worden gemaakt van de Skin Scanner. Dit apparaat met UV licht kan mij en ook u duidelijk maken wat de conditie van de huid is. U kunt dit zelf ook zien omdat u mee kunt kijken in een spiegeltje.

De Skinscanner is een apparaat die door middel van UV licht een perfecte huidanalyse kan maken, zo worden bijvoorbeeld ouderdomsvlekken hyperpigmentatie en vocht tekort duidelijk zichtbaar door verkleuringen van de huid. Doordat u mee kunt kijken met de ingebouwde spiegel word het voor u ook duidelijk waarom ik kies voor bepaalde producten en kan er gekozen worden aan welke huidconditie we de behandeling gaan instellen.

Nadat de huidconditie is vast gesteld kan de behandeling beginnen en deze start ik altijd met een grondige maar plezierige reiniging. De producten hiervoor zoals een melk detox gel of tonic hangen af van de huidconditie.

Als de huid goed gereinigd is ga ik de huid verder ofwel dieper reinigen, oneffenheden zoals verstopte poriën en gerstekorrels worden verwijdert en bij een acne behandeling zal dit stuk van de behandeling centraal staan.

Gewenst kunnen de wenkbrauwen bijgewerkt worden de keuze is aan u of dat geharst of geëpileerd word of een combinatie van beiden. Als de wenkbrauwen opnieuw in model gebracht moeten worden dat zijn hier extra kosten aan verbonden dit gaat natuurlijk in overleg. De wenkbrauwen verven bovenlip of kin harsen bestaat ook tot de mogelijkheden.

Het een na laatste onderdeel is tevens ook het meest ontspannende stukje, de massage. Ik behandel hier gelaat en decolleté en gebruik massage grepen die rimpelvorming verminderen ofwel het verstevigen van de huid en ga myogelosen ofwel verhardingen in de spieren bijvoorbeeld in de schouder net party zeker niet uit de weg.

Als laatste krijgt u een masker die de behandeling compleet maakt, een extra voeding voor uw huid waar ook gekozen kan worden om een werk stof power ampul voorafgaand te gebruiken. Dit in overleg en afgestemd op uw huid.


Hieronder zijn voor en nafoto’s te zien van een behandeling met de Ultrasone en Microdermabrasie.
De huid was voor de behandeling droog en had veel oneffenheden. Met de Ultrasone en Microdermabrasie is de doorbloeding gestimuleerd en dit maakt de huid glad en elastisch, ook worden rimpels minder goed zichtbaar (zeker bij meer herhalingen van de behandeling). Daarnaast zijn de wenkbrauwen tijdens deze behandeling geëpileerd. Nadien was de huid niet meer ruw en droog, maar zacht als een babyhuidje!