Behandelingen & Prijzen

MALU WILZ

Met alle behandeling worden de producten van Malu Wilz gebruikt ik heb voor dit merk gekozen vanwege verschillende redenen een belangrijke daarvan is dat de prijs kwaliteit verhouding erg goed is. Daardoor kunnen de prijzen in mijn studio betaalbaar blijven en behouden de kwaliteit. Al deze producten zijn ook te koop in de studio en ik geef u graag advies.

Wanneer u uw afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt zal de gereserveerde behandeling volledig in rekening gebracht worden.

Gezichtsbehandelingen

Volledige 90 minuten durende gelaatsbehandeling afgestemd op de behoefte van uw huid.reinigen,peeling,verwijderen van onzuiverheden,wenkbrauwen bijwerken, masker,massage en een verzorgende crème. De producten die ik gebruik zijn o.a van de Sensitive, Balance, Energy complex, Caviar, Hydro lijn van Malu Wilz.
60 minuten durende gelaatsbehandeling afgestemd op de behoefte van de mannenhuid. Reinigen, peeling, verwijderen van onzuiverheden, eventueel bijwerken van de wenkbrauwen, masker, massage en een verzorgende crème.De producten van de mannenlijn bevatten vitamine C en aloë Vera.
60 minuten durende gelaatsbehandeling afgestemd op de behoefte van de jongere huid met eventueel een uitbreiding naar de acne huid. In overleg kan ik advies geven over een behandelplan en advies voor thuis. reinigen, peeling,verwijderen van onzuiverheden,wenbrauwen bijwerken,masker,massage en een verzorgende crème. De producten die ik gebruik bevatten o.a plantenextracten, kamille en lotusbloem. De gehele Young care lijn is er ook voor thuisgebruik en zeer vriendelijk geprijsd.
Een luxe 90 minuten durende gelaatsbehandeling met hyaluronzuurproducten en een keuze uit een voet of handmassage. Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof ofwel een van de bouwstenen van ons lichaam. Een kampioen in hydratatie, deze behandeling is dan ook zeer geschikt voor de droge, vermoeide en ouder wordende huid. Reiniging met detox clearing gel, Peeling met een deep purifying ampul, lichte massage met een Hyaluron max 3 ampul, Hyaluronic beauty flash masker, Chi Energy massage en afsluitend de Hyaluronic crème en oog crème.
Deze twee behandelingen vormen een eenheid en het beste resultaat word behaald in kuur verband en dit regelmatig te herhalen. Afgestemd op wat de huid nodig heeft kan ik u hierin adviseren. De microdermabrasie zorgt voor een verbetering van de huidstructuur en conditie. Het zorgt dat de dode huidcellen sneller worden afgevoerd en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Deze behandeling is bijzonder goed voor de futloze, droge en ruwe huid. Fijne lijntjes, verslapte huid en tegen ondiepe rimpels. De rokershuid, vette huid en acne littekens. Het bevordert de doorbloeding en maakt de huid glad en geeft elasticiteit en optimaliseert het vermogen om werkstoffen op te nemen. Zichtbaar zullen pigmentvlekjes, littekenweefsel en de diepte van de rimpels verminderen. Houd u er rekening mee dat er bijwerkingen kunnen zijn zoals een rode of gevoelige huid op de dag van de behandeling en eventueel vervellen van de huid dagen na de behandeling.

De ultrasone is een behandeling waar geluidsgolven die buiten ons gehoor liggen het masker dieper in de huid brengen. De druk van de geluidsgolven veroorzaken een compressie in het weefsel. Een bindweefselmassage die dieper doordringt en het herstellingsvermogen van de huid ondersteunt. Malu Wilz heeft drie verschillende Ultrasone gels ontwikkeld die speciaal inwerken op de verschillende problemen van de huid. De SOS anti stress,active age en collagen Active. De ultrasone wordt gebruikt voor het verbeteren van de doorbloeding, het verbeteren en verfijnen van de huidstructuur en het ondersteunt het regeneratieproces van de huid. Ook werkt de Ultrasone om teleangiectastieen te verminderen en de celstofwisseling te activeren. Voor de Ultrasone behandeling zijn er contra indicatie waar u rekening mee moet houden graag adviseer ik u hierover.


Een voor en nafoto van de eerste behandeling met mircodermabrasie en ultrasone. Na meerdere behandelingen worden de lijntjes en rimpels steeds minder goed zichtbaar.

Sterk geconcentreerde ampullen spelen direct in op de behoefte van de huid, ieder doel heeft een ideale werkstof. Deze ampullen kunnen in iedere behandeling toegepast worden en voortgezet in een kuur thuis voor een langer effectief resultaat. De prijzen voor thuis gebruik variëren ik adviseer u daar graag in.

Pedicure en voetverzorging

Een volledige behandeling afgestemd op de behoefte van uw voeten, eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, algehele nagelverzorging en om het af te maken zijn er voor de Ladies genoeg kleurtjes om uit te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om gel nagellak te zetten de prijs staat hieronder vermeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewone nagellak te zetten deze kost 7,50.
Voor een langere tijd mooie en verzorgde nagels voor handen en voeten. Het zetten van Gel nagellak kan in combinatie met een pedicure behandeling wel raad ik u aan deze niet langer dan 6 weken te laten zitten en een afspraak te plannen om de gel weer te verwijderen.
In deze behandeling is er extra aandacht voor uw nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De behandeling sluit ik af met een massage en eventueel het lakken van de nagels.
In deze behandeling is er extra aandacht voor de verzorging van de nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt, de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De gel nagellak is meteen droog door de UV verlichting U hoeft dus na de behandeling niet te wachten en u heeft 4 tot 6 weken plezier van uw mooie nagels. Deze behandeling sluit ik af met een massage met een rijk voedende crème.

Manicure en handverzorging

Voor een langere tijd mooie en verzorgde nagels voor handen en voeten. Het zetten van Gel nagellak kan in combinatie met een pedicure behandeling wel raad ik u aan deze niet langer dan 6 weken te laten zitten en een afspraak te plannen om de gel weer te verwijderen.
In deze behandeling is er extra aandacht voor uw nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De behandeling sluit ik af met een massage en eventueel het lakken van de nagels.
In deze behandeling is er extra aandacht voor de verzorging van de nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt, de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De gel nagellak is meteen droog door de UV verlichting U hoeft dus na de behandeling niet te wachten en u heeft 4 tot 6 weken plezier van uw mooie nagels.Deze behandeling sluit ik af met een massage met een rijk voedende crème.

Harsen en Epileren

wenkbrauwen v.a.€15

Oksels v.a.€21

Hele benen v.a. €40

Onderbenen v.a.€25

Bikinilijn v.a.€25
Rug v.a.€25

Schouders & Armen v.a.€22

Borst v.a.€21
Wenkbrauwen kunnen geëpileerd worden maar ook harsen is een mogelijkheid op deze manier is het verwijderen van de kleine donshaartjes effectiever en geeft een mooi resultaat.
Om de wenkbrauwen beter uit te laten komen kunnen deze geverfd worden in verschillende tinten ook kan het verven gebruikt worden om donshaartjes zichtbaar te laten worden zodat de wenkbrauw breder lijkt en opnieuw in vorm gebracht kan worden. Omdat het lang in de mode is geweest om de wenkbrauw wat dunner te dragen maken klanten hier graag gebruik van. Binnen enkele maanden is de wenkbrauw voller.

Massages

Even een moment voor jezelf, een heerlijk 60 minuten durende ontspanningsmassage met keuze uit verschillende etherische oliën.
Last van zware schouders of een vervelende aanhoudende pijn in de nek, deze 20 minuten durende massage biedt meteen verlichting. Ook hier heeft u keuze uit verschillende oliën en combineren met een gelaatsbehandeling is een aanrader.

Make-Up

Make-up die net iets meer uitstraalt of net iets anders is voor een feest of speciale gelegenheid. Ook bij deze behandeling kunt u eventueel de kleding meenemen om het plaatje compleet te maken.
Gaat u trouwen en wilt u voor de grote dag al een keer het hele plaatje hebben gezien dan is een proef make met eventueel kleding erbij mogelijk. In overleg kan ik op de dag zelf op locatie de make-up aanbrengen. Eventuele extra kosten voor het op locatie werken zijn ook in overleg.
Gaat u trouwen en wilt u extra stralen dan is een voorafgaande gelaatsbehandeling een aanrader.