Behandelingen & Prijzen

TYRO

Tyro betekent in het Grieks ‘zeer mooie vrouw’! De zeegod Poseidon was erg onder de indruk van haar dat hij haar voor zichzelf wilde hebben, daarom wil ik Tyro met iedereen delen zowel voor mannen als vrouwen!

Tyro staat voor het creëren van de perfecte huid, zowel van buiten als van binnenuit met de verzorgingsproductie van Tyro en de krachtige nutraceuticals voor een heilzame voeding ook van binnenuit.

Met alle behandeling worden de producten van Tyro gebruikt. Tyro is ontworpen door een plastisch chirurg en schoonheidsspecialiste. De moleculen in de producten zijn zodanig verkleind dat het beter in de huid trekt. Kortom, de beste kwaliteit die er, in mijn ogen, op dit moment te vinden is. Al deze producten zijn ook te koop in de studio en ik geef u graag advies.

Soms kan een afspraak plotseling niet doorgaan. Dat is vervelend, maar als het binnen 24 uur is, kan ik niet op tijd iemand anders vinden om het vrijgekomen plekje op te vullen. Als je zelf iemand weet die op jouw plek naar de afspraak kan komen mag dat natuurlijk, lukt het niet iemand te vinden dan wordt de afgesproken prijs in rekening gebracht.

Gezichtsbehandelingen

Volledige 90 minuten durende gelaatsbehandeling afgestemd op de behoefte van uw huid. Vooraf wordt er samen met u een behandelplan opgesteld gebaseerd op uw wensen. We beginnen met een reiniging en het eventueel verwijderen van make-up. Daarna volgt er een diepte reiniging zodat de huid wat weker wordt en oneffenheden gemakkelijker verwijdert kunnen worden. Naar wens kunnen de wenkbrauwen bijgewerkt worden. Verven en harsen is ook mogelijk voor meerprijs (zie prijslijst). Daarna volgt er een heerlijke massage met een milde olie voor gelaat hals en decolleté. Het masker is afgestemd op de behoefte van de huid en wordt aangebracht op het gelaat en de hals. Als afsluiting wordt er een dagverzorging aangebracht voor zowel oog als gelaat. Op verzoek kunnen we ook advies geven over thuisgebruik van de producten van Tyro, zodat u langer kan nagenieten van deze behandeling.
Zoals eerder beschreven; Tyro staat voor het creëren van de perfecte huid van buiten, maar ook van binnenuit. . De gelaatsbehandelingen gebruiken we daarom Tyro, maar het is ook mogelijk Nutreceuticals te gebruiken. Dit zijn uitgebalanceerde voedingssupplementen van vitamine en mineralen voor verzorging van de huid en het bindweefsel van binnenuit. Het drukke leven van alle dag maakt het soms lastig om voldoende groente en fruit te eten. Daarnaast is gezond en gevarieerd eten nog geen garantie dat we iedere dag precies de benodigde voedingsstoffen binnen krijgen. Met Tyro nutraceuticals voedingssupplementen vult u uw dagelijkse voeding optimaal aan. De geconcentreerde essentiële voedingsstoffen zijn niet alleen goed voor uw algemene gezondheid maar zorgen ook voor maximaal functioneren, vernieuwen en herstellen van de huid.

Pedicure en voetverzorging

Een 45 minuten durende behandeling afgestemd op de behoefte van uw voeten, eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, algehele nagelverzorging en om het af te maken zijn er voor de Ladies genoeg kleurtjes om uit te kiezen. Ook is er de mogelijkheid om gel nagellak te zetten de prijs staat hieronder vermeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewone nagellak te zetten deze kost €12,50
In deze behandeling is er extra aandacht voor uw nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De behandeling sluit ik af met een massage en eventueel het lakken van de nagels.
In deze behandeling is er extra aandacht voor de verzorging van de nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt, de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De gel nagellak is meteen droog door de UV verlichting U hoeft dus na de behandeling niet te wachten en u heeft 4 tot 6 weken plezier van uw mooie nagels. Deze behandeling sluit ik af met een massage met een rijk voedende crème.

Manicure pedicure en handverzorging

In deze behandeling is er extra aandacht voor uw nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De behandeling sluit ik af met een massage en het lakken van de nagels. Bij Josephine heeft vele kleuren om van te kiezen maar u mag altijd u eigen nagellak mee brengen als u dat fijner vind.
In deze behandeling is er extra aandacht voor de verzorging van de nagels en huid, na een badje met warm water worden de nagelriemen zorgvuldig verzorgt, de nagels eventueel geknipt of gevijld in de gewenste vorm en het masker zorgt voor een verzorgde gevoede huid. De gel nagellak is meteen droog door de UV verlichting U hoeft dus na de behandeling niet te wachten en u heeft 4 tot 6 weken plezier van uw mooie nagels.Deze behandeling sluit ik af met een massage met een rijk voedende crème.
Buitenom de gehele pedicure behandeling kunt u kiezen voor een gellack deze blijft 6 tot 8 weken zitten. Vooral in de zomer een echte aanrader met prachtige voeten op vakantie....
Een mooie kleur nagellak voor de handen of voeten! Voor €12,50 zetten we mooie nagellak in een kleur naar keuze maar u mag altijd u eigen lak mee brengen als u dat fijner vind. Je hoeft niet terug te komen voor het verwijderen van de lak zoals bijvoorbeeld bij gel nagellak. Dus voor een speciale gelegenheid is deze behandeling erg geschikt.

Harsen & Epileren & verven

Oksels € 27,50 Hele benen € 46,50 Onderbenen € 31,50 Bikini lijn € 31,50 Rug € 27,50
Bovenlip € 15 Kin en of kaaklijn v.a € 15 tot €27
Wenkbrauwen kunnen geëpileerd worden maar ook harsen is een mogelijkheid op deze manier is het verwijderen van de kleine donshaartjes effectiever en geeft een mooi resultaat.
Om de wenkbrauwen beter uit te laten komen kunnen deze geverfd worden in verschillende tinten ook kan het verven gebruikt worden om donshaartjes zichtbaar te laten worden zodat de wenkbrauw breder lijkt en opnieuw in vorm gebracht kan worden. Omdat het lang in de mode is geweest om de wenkbrauw wat dunner te dragen maken klanten hier graag gebruik van. Binnen enkele maanden is de wenkbrauw voller.

Massages

Is een bijzondere massage omdat ieder mens mooi en uniek is en ieder lichaam anders reageert op stress of minder fijne prikkels gedurende de dag. Samen kijken we waar er juist ontspanning nodig is of waar de pijnlijke plekken zitten. Geen massage is hetzelfde omdat we ons niet iedere dag hetzelfde voelen ze is dus echt afgestemd op de behoefte van dat moment! Even echt een moment voor jezelf; De massage duurt ongeveer 60 minuten en er is een keuze uit verschillende etherische oliën.
Last van zware schouders of een vervelende aanhoudende pijn in de nek of onderrug ? Deze 20 minuten durende massage biedt meteen verlichting. Ook hier heeft u keuze uit verschillende oliën en combineren met een gelaatsbehandeling is een aanrader.

Make-Up

Make-up die nèt iets meer uitstraalt of eens iets anders voor een feest of speciale gelegenheid. Ook bij deze behandeling kunt u eventueel de kleding meenemen om het plaatje compleet te maken.
Gaat u trouwen en wilt u voor de grote dag al een keer het hele plaatje hebben gezien? Dan is een proef make-up met eventueel kleding erbij mogelijk. In overleg kan ik op de dag zelf op locatie de make-up aanbrengen. Eventuele extra kosten voor het op locatie werken zijn ook in overleg.
Gaat u trouwen en wilt u extra stralen? Dan is een voorafgaande gelaatsbehandeling ècht een aanrader. Daarnaast testen we van te voren de make-up look en make-up aanbrengen op locatie is ook een mogelijkheid (bijkomende kosten kunnen van toepassing zijn - dit bepalen we in overleg).
Stralend de studio verlaten met make up van John V G. Graag van te voren aangeven zodat er extra tijd ingepland kan worden.