Over Bij Josephine

OVER BIJ JOSEPHINE

Huid & Pedicure Salon Bij Josephine heeft in 2015 haar deuren officieel geopend. Na een langdurig verblijf in Azië heb ik in 2014 het roer omgegooid en ben ik begonnen aan een prive opleiding bij Esthetica in Breda. Dit bood mij de mogelijkheid mijn opleiding Schoonheidsspecialiste & Pedicure – af te ronden. Met deze opleiding kon ik een van mijn dromen verwezenlijken: een eigen salon.

Beauty en Wellness in Azië

Mijn ervaringen in Azië hebben er voor gezorgd dat er Bij Josephine voldoende ruimte is voor rust en ontspanning in de behandeling die u kunt volgen. In Azië staat persoonlijke aandacht op de eerste plaats bij alle wellness behandelingen, dat wil ik u ook geven bij de behandelingen in mijn salon.

Tijd maken voor goede huid – of voetverzorging. Bewust kiezen voor een moment voor uzelf. Het is in onze drukke maatschappij snel iets wat ‘later wel een keer komt’. Bij Josephine ligt een verwenmoment binnen handbereik.

De volledige gelaatsbehandeling  is een goed voorbeeld van een heerlijk moment voor uzelf. De aandacht gaat tijdens deze 90 minuten durende behandeling namelijk niet alleen uit naar het verzorgen van de huid. Door de gelaat-en schouder massage is het echt een verwenmoment waarin u even helemaal tot rust komt.

Geniet Bij Josephine van een welverdiende pauze, terwijl u heerlijk ontspant en uw gezicht van wenkbrauw tot poriën laat verwennen. U kunt ook even lekker komen zitten tijdens een pedicure behandeling zodat u weer comfortabel en – mocht u dat willen-met mooi gelakte teennagels de salon weer uit loopt.

Weten welke mogelijkheden er nog meer zijn? De behandelingen en prijzen treft u hier, u kunt ook direct een afspraak maken , of bellen naar +31 (0)681266069.

Toekomstplannen.

Bij Josephine staat nooit stil ! Na het afronden van mijn scholing voor sportmasseur en dat ook regelmatig mag uitvoeren in mijn studio richt ik nu ook mijn aandacht op het geven van workshops en trainingen op mijn vakgebied dit doe ik bij D&M opleidingen in Heinkenszand en met veel plezier.

8 thoughts on “Over Bij Josephine”

 1. Persoonlijke aandacht, ontspanning en een fris en zachte huid na de ‘It’s all about me’ behandeling. Josephine gaf ook nog een paar praktische tips mee zodat ik ook thuis mijn gezicht nog beter kan verzorgen. Echt een aanrader! Dank je Josephine en tot de volgende keer!

  1. Lieve Manon,
   Wat fijn dat je zo hebt genoten van je eerste afspraak bij mij in de studio, mocht je nog vragen hebben mag je altijd even contact opnemen. Tot de volgende keer en geniet vanavond nog even na ! Warme groet Josephine

 2. Heb begin september prachtige gellak laten zetten op mijn vingernagels. Josephine was zo lief om mij te attenderen op het feit dat parelmoer geen gemakkelijke kleur is om zelf bij te houden. De gellak heeft, na haar precieze en vakkundige behandeling, gewoon 3 weken lang geweldige complimenten voor mezelf opgeleverd. Na die tijd was ze zo lief om de lak weer met evenveel aandacht te verwijderen in haar knusse kuise salon. Top Jo! Echt super!

 3. Josephine is heel kundig. Je kunt merken dat ze dol is op wat ze doet. Ze is van alle markten thuis; manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen e.d. Een echte professional met hart voor de zaak!

 4. Lieve Josephine , bedankt weer voor een heerlijke behandeling. Mijn huid voelde weer heerlijk zacht en glad aan. Mooi om te horen hoeveel je er v weet en hoe professioneel je bezig bent met alles wat op de markt verschijnt en waarvan jij denkt dat het toegevoegde waarde voor je salon kan zijn. Tot de volgende keer x

 5. Heerlijke relaxte gelaatsbehandeling gehad. It was definitely all about me! Moest vanochtend gewoon weer opnieuw wakker worden na deze uitgebreide reinigende rustgevende warme voedende ervaring.
  THX Jo😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *